Pressemeddelelse

Nyt navn – nye kræfter…
Danscreen hedder nu BOXTEC

BOXTEC relancerer den kendte Danscreen afdækning med 5 nye produkter til afdækning og afskærmning Danscreen A/S har i over 15 år været en aktiv spiller på markedet for afdækning og afskærmning af byggepladser med videre. Men tiderne ændrer sig – og det kræver nytænkning.

De sidste par måneder har været hektiske, og en stor produktudvikling i forhold til tidens miljø-, sikkerheds og arbejdskrav er blevet gennemført.

BOXTEC lancerer nu 5 produkttyper;
CLIMATEC, COLORTEC, DUSTTEC, MODULTEC og MARINATEC.

De 5 produkter spænder over løsninger til interimsafdækning af vinduer og døre på byggepladser, midlertidige malerkabiner, midlertidige støv- og støjvægge, skur- og modul afdækninger, vinteroverdækning af både og meget mere.
Som led i denne proces, skiftede Danscreen A/S den 20. marts 2017 derfor navn til BOXTEC ApS. For kunderne betyder forandringerne ikke noget i dagligdagen, udover at de vil opleve, at BOXTEC har samlet alle kræfter under ét tag. Virksomheden har også fået et løft rent visuelt med nyt logo og website samtidigt med at produkterne er blevet videreudviklet.

I forbindelse med relanceringen har BOXTEC ansat en erfaren salgskonsulent, som med sin ekspertise kan rådgive og vejlede dig til den rigtige løsning. Derudover har vi en omfattende serviceafdeling til rådighed for kunderne.

BOXTEC kan kontaktes på telefon +45 88 444 100 eller på info@boxtec.dk.
På vores hjemmeside www.boxtec.dk kan du finde informationer om produkter, vejledninger, brochurer med videre. BOXTEC håber, at relanceringen og de mange nye tiltag falder i kundernes smag, og vi glæder os til at byde alle gamle som nye kunder velkommen.