OM BOXTEC

/OM BOXTEC
OM BOXTEC2018-01-22T20:11:26+00:00

BOXTEC løsninger – slidstærke, økonomiske og miljørigtige

OM BOXTEC

BOXTEC’s afdækningssystemer er en unik, nem og effektiv måde at afdække sine bygninger på ved nybyggeri eller renovering, lave midlertidig støvtætte miljøafdækninger, sikre skure og moduler under transport og opbevaring. BOXTEC’s afdækningssystem er den helt rigtige løsning til det nordiske vejrlig.

KONTAKT OS

BOXTEC – om os

BOXTEC har overtaget alle rettigheder til produkter og patenter fra firmaet Danscreen som etablerede sig med de unikke og patenterede løsninger til at lave afdækninger på for godt 15 år siden. Firmaet valgte i foråret 2017 at overdrage alle aktiviteter til BOXTEC. BOXTEC er etableret og drevet af iværksætter og entreprenør Torben Lundager, som med et stærkt øje for de behov, der findes på byggepladser og i industrien, har set et stort potentiale i at relancere de unikke afdækningssystemer i BOXTEC regi. Med en solid erfaring fra byggerier i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland forventer Torben Lundager at BOXTEC vil kunne få en markant markedsandel indenfor interimsafdækninger på byggepladser og opbygge nye og spændende markeder indenfor blandt andet miljøafdækning.

Specialdesignede aluminiumsprofiler og armeret plastfolie

BOXTEC’s afdækningssystemer består af special designede aluminiumsprofiler og armeret plastfolie, som er lette at montere og sætte op, nemme at flytte, enkle at afmontere og kun plastfolien ender til sidst som affald, da aluminiumsprofilerne kan genbruges. BOXTEC løsningerne sikrer effektivt byggematerialer, arbejdsmiljøet og giver dermed en højere produktivitet samt et energibesparende byggeri. Læs mere her på siden – og bliv inspireret til, hvordan du nemt kan få afdækket hele din byggeplads. “BOXTEC – professionel afdækning”