TEKNIKKEN BAG

/TEKNIKKEN BAG
TEKNIKKEN BAG2018-01-22T20:12:40+00:00

BOXTEC løsninger – slidstærke, økonomiske og miljørigtige

TEKNIKKEN BAG

BOXTEC – Tekniske specifikationer
Aluminiumsprofil: Patenteret hovedprofil – 2,2 kg. for et 3 meters profil (standard længde)
Plastfolie: 0,2 – 0,25 mm armeret plastfolie
Huller: Huller bores efter behov.
Bagstopprofil: 16 mm bagstopprofil kan monteres i hulkehlen for yderligere tætning (ikke standard)

KONTAKT OS

BOXTEC ikke kan ernære skimmel- svamp

Skimmelsvamp 
BOXTEC er et rent aluminiums- og plastprodukt, der ikke kan ernære skimmel- svamp. Det betyder, at såfremt byggematerialerne har været korrekt håndteret, før de kom ind i bygningen, kan der ikke indbygges skimmelsvampesporer. Skimmelsvamp har de seneste år været et stadigt stigende problem i dansk byggeri, og både afhjælp- ning af og retssager omkring skimmelsvamp er bekostelige og ressourcekrævende. Så det er væsentligt at kunne forebygge, at sådanne skader opstår.

Energi til opvarmning og udtørring

Da BOXTEC afdækningen er en tæt løsning, er det ’traditionelle energitab’ igennem utætheder elimineret, hvorfor selv en 1-lags afdækning optimerer energiforbruget ift. tidligere tømrerløsninger. Med en 2-lags termoafdækning begrænses energiforbruget yderligere, da denne løsning har en isoleringseffekt, der nogenlunde svarer til en almindelig termorude.

Alt materiel genbruges

Aluminiumsprofilerne genbruges mange gange, indtil de er udtjente. Ved recirkulering af aluminium anvendes ca. 5% af den energimængde, der anvendes ved udvindelse af råaluminium – nogenlunde svarende til den mængde energi, der medgår til produktion af tømmer i traditionelle trækonstruktioner. Ubeskadiget plastfolie genbruges i mindre afdækninger.

Energi til maskiner
Aluminiumsprofilerne og plastfolien har lav vægt, håndteres manuelt – og indhejses normalt ad én gang. Dvs. ingen ekstra udgifter til trucks, kraner, Manitou og lignende maskingrej.